Summer Show Plastic Corporation започна како семеен бизнис во Чангхуа, Taiwan. Брзо прераснавме во полноправен производител, дистрибутер и снабдувач на ткаени ткаенини и торби ПП / ЈП и станавме водечка марка на локално ниво.

Во последниве години, ние произведуваме стабилно месечно производство од приближно 650 метрички тони разни ПП и ЈП ткаени производи за домашна потрошувачка и извоз.

Ние сме посветени да следиме строга контрола на квалитетот и да обезбедиме придржување кон стандардот на системот за управување со квалитет SGS ISO 9001: 2015 во нашето производство. Со постојана надградба на нашата фабричка опрема, преглед и проширување на нашиот производствен капацитет и подобрување на квалитетот на производот, постигнавме звучна репутација како сигурен снабдувач или релевантни производи за различни индустрии.

Ние се трудиме да се придржуваме до најдобрите деловни практики, вклучително и методите за вработување и подобрување на условите за работа и живот за нашиот персонал. Ние поддржуваме Taiwanпотрага по меѓународна соработка и проширување на хуманитарната помош преку спонзорирање Торби од ткаени материјали за Taiwan Може да помогне во движењето.
Company Achievements
  • 1997: Incorporation of Summer Show Plastic Corporation
  • 2009: Acquired real estate and set up factory in Hemei, Changhua, Taiwan
  • 2015: Annual bid exceeded NTD45million
  • 2017: Expanded plant facilities and production capacity by 20%
  • 2020: Embarked on company expansion and re-branding
Било да е мало

Торби од ткаени материјали

на тешки поли ролни од ткаенина, дозволете ни да се слушнеме од вас. Ние можеме да ги прилагодиме производите според вашите потреби.